______________________________________________________________________________________________________________

2011Puma Bayan Ayakkabıları

Puma, 2010 yılı için bayanlara özel bir spor ayakkabı koleksiyonu hazırladı. Spor ayakkabı da bile bayan şıklığını anlatabilen puma spor giyim markası, bu sezon için hazırladığı koleksiyonda her zevke, her yaşa ve herkese hitap edebilmesini ve kesinlikle rahat olmasını ön planda tutuyor.


Puma spor ayakkabıları diğer spor ayakkabılara göre daha hafiftir. Koşarken ya da yürürken rahattır ve ayağa ağır gelmez. Pumanın spor ayakkabıları bu yüzden çok tercih ediliyor. Koşu ya da yürüyüş gibi spor aktivitelerinde giyilen spor ayakkabının ağır, hantal olması spor yapan kişiyi zorlayabilir. Puma spor ayakkabılarda bu durum söz konusu olmaz ve özellikle bayanlar için ideal bir tercihtir.

Puma 2010 bayan spor ayakkabı serisinde renk, desen ve model çeşitleri çok fazla seçenek sunuyor. Sade ve düz spor ayakkabı modelleri ve inanılmaz renkli bayan ayakkabı tasarımları var. Sıra dışı desenler ve çılgın modeller şaşırtıyor fakat genelde çok eğlenceli bulunuyor. renkler tek ya da birden fazla kombineli, desenler için ise klasikliğin biraz daha farklılaştırılmış hali diyebiliriz.

2010 Puma bayan ayakkabılarında ise en fazla ilgiyi üzerine çeken model, Alexander McQueen tasarımı topuklu spor ayakkabılar oldu. Bu model spor yapmak değil, spor giyim amacı taşıyor.  Alexander McQueen imzalı topuklu spor ayakkabılar için, farklı ve şık spor giyim aksesuarı diyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder