______________________________________________________________________________________________________________

2011 Adidas Bayan Eşofman Modelleri

Adidas eşofman modellerine öyle bir tarz getirdi ki, eşofman deyince akla hemen yanları düz çizgili, sade ve spor bir model geliyor. Bu tarz eşofmanı takımlarını ilk çıkaran Adidas markasıdır. Çıktığı ilk günden beri beğeniliyor ve oldukça tercih ediliyor. Artık bir klasik oldu. Adidas eşofmanlar sadece şekli için tercih edilmiyor tabiî ki, rahat ve kaliteli olmaları, yıkandıklarında çabuk bozulmamaları kısacası uzun ömürlü ve dayanıklı olmaları da Adidas’ın en çok tercih edilme nedenleri arasındadır.

2010 Adidas bayan eşofman koleksiyonunda klasik Adidas tarzı eşofmanlar, renk çeşitleri ve  adidas amblemlerinin yanında düz renk ve sade eşofman takımları da bulunuyor. eşofman takımlarının üst ve alt renkleri de farklı olabilir. Mavi üst, lacivert alt ya da beyaz üst siyah alt gibi…özellikle bu sezonun beyaz eşofman takımları en çok beğenilenler arasında. Beyaz rengi spor yaparken tercih etmeseniz bile evde giyilen rahat bir eşofman takımı olarak ya da günlük, hafif yürüyüşlerde kullanılabilir.

Genellikle Adidasın eşofman altları ya da kapriler yaz aylarında daha fazla kullanılır. Kısa kollu ya da atlet tarzı penyelerin altında kullanılan Adidas alt eşofman ya da kaprileri çok rahat ve kullanışlıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder