______________________________________________________________________________________________________________

2010 Adidas Bayan Ayakkabı Modelleri

Spor giyinmeyi seven çoğu insana göre Adidas giymek bir tutku. Spor giyimin öncüsü ve kaliteli bir marka olmasının dışında kendine özel tarzı ve kişiliği giyiliyor. 2010 Adidas bayan ayakkabı koleksiyonu, Genç ve sportmen bayanlar, kendini genç hissedenler ve kız çocukları için tasarlandı. Koleksiyondaki yenilikler ve sıra dışı modeller çok beğeniliyor.




Adidasın bayanlar için hazırladığı “2010 adidas bayan ayakkabı” modelleri klasik spor ayakkabı, convers tipi, şık tasarımlar ve günlük giyilen ayakkabı modellerine yakın tarzda spor ayakkabı modellerinden oluşuyor. Sadece bu kadar değil, adidas spor tarzını her zamanki gibi koruyor fakat, bu sezon için şaşırtıcı yenilikler ve değişiklikler de var. Adidas klasik spor ayakkabı tarzını biraz esneterek daha kadınsı tarzlar geliştirdi. Bileğe kadar çıkmayan spor ayakkabılar ve babet tipli modeller kullanıldı. Adidas 2010 bayan ayakkabılarında, deri modeller hatta yine adidas tarzı diyebileceğiniz çizmeler bile var.
Koleksiyondaki renkler, vazgeçilmez siyah ve beyaz, yeşil beyaz gibi iki renkli conseptler, canlı kırmızı ve turuncular, zıt renkli modeller ve gümüş, metalik tarzlar, çizgili ve ekoseli desenler gibi oldukça zengin modellerden oluşan koleksiyonda neredeyse her renk kullanılmış. Adidas 2010 bayan ayakkabı koleksiyonu her mevsime özel, rahat, şık ve elbette ki spor. Özellikle Adidas‘ın yaz modelleri çok eğlenceli tasarımlar ayrıca ayakları terletmeyecek ve rahat ettirecek.





0 yorum:

Yorum Gönder